Contributors

četrtek, 13. avgust 2015

IZ ZBIRKE:TUDI TO je ŽIVLJENJE-- ČAS JE ZA SPOMINE


Poletje čas za spomine...
 Poletje se je prevesilo že skoraj na drugo polovico..Ob gledanju posnetkov minulih let so se mi obudili spomini na pretekla leta, katere mi je bilo dano, da sem jih preživela na Primorskem. Še vedno imam v spominu vonj sivke prelepe poglede na bližnje Julijske Alpe na jutranje zlatenje vrhov in škrlatno barvo njih vrhov ob zahajanju sonca. Pa čudovitih sprehodov po obrežju


ob Smaragdni reki Soči,
Kjer si lahko sanjal z odprtimi očmi. Sicer drži da reka ni vedno smaragdne barve, da je včasih bolj podobna kavi.Včasih razpenjena od sile narave.  A tudi življenje ni vsak dan praznik, pa ga kljub tenu živimo in se veselimo da ga lahko.

a vendarle, če ljubiš kaj,in imaš rad ti je vseeno kake barve je. Samo da je-lepe so vse nianse pa sočni sadovi...Pa vonj poletja ter  cvetja in narave .Spomladansko poletnih večerov pod dišečim latnikom s kivijem Ter veselje ob bogati letini plodov, breskev sliv, kivija, kakija  in sprehodu med dišavami Primorske, lovor, sivko ter nepregledna pobočja materine dušice..









 Skratka kot pika na i pa še prijazni ljudje toplega značaja ,lepa je Primorska . V vsakem letnem času, v vsakem trenutku. Škoda da vse mine zato pa je sedaj v tem vročem vremenu  čas za spomine. In v srcu postane človeku zelo lepo   in toplo... :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

SPOMINI STAREGA GOJZARJA- POLETNI OBISK GORE OLJKE-

Gora Oljka je kot neki izhod za kratke izlete,  ko včasih ne moreš zarai ovir , ki jih življnje pač meče pod noge. Ali pa za vzdrževanje kon...